Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O mama și bebelușul ei, blocați în avion la București din cauza unui incendiu. Lena, top-model din Austria: „S-a simțit ca o sută de ore“
WhatsApp
Top-modelul austriac Lena Gercke și fiica sa Zoe (1 an) nu au fost lăsate să părăsească avionul timp de ore întregi. Motivul: un incendiu a izbucnit în terminalul Aeroportului Henri Coandă din București.

Fosta câștigătoare a emisiunii "GNTM", Lena Gercke, a postat un mesaj complet supărată în povestea ei de pe Instagram. "Azi a fost o zi foarte proastă", începe să povestească ea. Top-modelul zburase în România împreună cu fiica sa Zoe (1 an) pentru o ședință foto. Când au ajuns în avion, au fost nevoiți să aștepte, potrivit Heute.at

Vezi și: Alarmă pe Aeroportul Otopeni: Pasageri blocați în aeronave, angajați evacuați, fum peste tot


"A fost un incendiu în terminal și nu ni s-a permis să coborâm și am rămas blocați în avion. Era deja atât de târziu și eram foarte obosită", povestește ea. Cei doi au rămas blocați în avion timp de "ceea ce mi s-a părut a fi o sută de ore" până când li s-a permis, în sfârșit, să pună piciorul pe pământ românesc.

Amintim că un incendiu a izbucnit luni seară în jurul orei 19.20 în zona food-court a aeroportului Henri Coandă, în terminalul nou, după ce un panou electric a luat foc. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să stingă incendiul, înainte ca acesta să se extindă.

Oamenii au fost evacuati de pompieri si de angajații aeroportului.

 

Zona food-court din terminalul de plecări internaționale a aeroportului Henri Coandă din București se află la parter. În zona food-courtului sunt și mai multe porți de îmbarcare. Intensitatea incendiului, sursa și pagubele produse sunt în acest moment necunoscute.

Din cauza incendiului o parte din terminalul internațional al aeroportului Otopeni a fost închis, majoritatea pasagerilor fiind izolați în zona cafenelelor și a duty-free-ului.

Între timp, Lena ar fi trebuit să se liniștească. La ședința foto, ea se bucură de hainele frumoase: "Hainele sunt atât de frumoase. Fiica Lenei, Zoe, s-a născut anul trecut, pe 6 iulie. Tatăl ei este Dustin Schöne, un regizor de filme publicitare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel