Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Toată Timișoara, blocată după ce un vlogger a anunțat că face plinul gratuit celor care ajung la benzinăria indicată de el 
WhatsApp
Au fost mari probleme în centrul Timișoarei după ce un cunoscut vlogger a anunțat că va plăti carburantul tuturor care se află într-o anumită oră la o benzinărie indicată de el. 

Opt masini de poliție s-au deplasat în zona benzinăriei unde vloggerul timișorean autointitulat Mr Cash a anunțat că va oferi plinuri gratuite timp de o oră. Din păcate pentru mulți dintre cei care sperau să obțină un plin gratuit, polițiștii nu le-au mai permis accesul în benzinărie. 

"Noi ca nație n-o să ne mai facem bine, frate. O benzinărie blocată, în care nu mai puteai să intri. Un bulevard blocat, opt mașini de poliție, cu polițiști care trebuiau să dirijeze și traficul. Totul pentru un plin de benzină sau motorină. Ambulanța nu mai putea să ajungă la spitalul județean. Asta pentru că un băiat care face trading care a făcut un anunț că va face plinul celor care vin în benzinărie între orele 14:00 și 15:00," a anunțat un timișorean furios de faptul că toată zona a fost blocată.

Mr Cash și benzina gratis de la Timișoara 

 

"Astăzi am o rugăminte la voi: dacă fac acest act de caritate, vreau să nu vă certați, nu vreau să vă bateți, nu vreau să faceți accidente, că ala e locul meu sau că ăla a fost înainte pentru că n-o sa mai fac niciodată. Dacă vă comportați frumos, civilizat și vă așteptați rândul, pentru cei care o să ajungeți în ora respectivă. Dacă nu, că vedeți că traficul e prea mare și blocați traficul, ideal ar fi să nu mai stați acolo la coadă și să vă parcați mașina. Sunt șanse foarte mari și cu siguranță că n-o să ajungeți în ora respectivă. Vă rog să vă comportați frumos, pentru că dacă o să vă comportați frumos o să mai facem. N-o să fie ultimul. O să fac mult mai des, o să mergem și la restaurante și ce vreți voi. Dar vă rog să vă comportați civilizat, pentru că dacă o să avem probleme cu poliția și o să faceți scandal și o să certați, n-o să mai putem face asta," a anunțat Mr Cash.

Clipul a generat peste 500 000 de vizualizări la momentul scrierii acestei știri.

Reacțiile au fost dintre cele mai diverse. Vă prezentăm câteva dintre ele: 

"De la 11:30 stau băieții la coadă, parcarea e blocată total"

"Și Poliția stă la coadă să alimenteze". 

"Am stat la coadă de la ora 9:00. Păcat, păcat că nu ne-a lăsat poliția să intrăm. Asta este, sperăm ca data viitoare să fie mai bine organizat!" 

"Am văzut în descriere că e scris benzină, dacă mașina e diesel e ok? Putem veni cu mașina diesel sau trebuie să fie doar benzină pentru acest act?"

"Am renunțat după 25 de minute, am stat 25 de minute și am înaintat 140 de metri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel