Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Știrile zilei, 20 septembrie. Nu rata cele mai importante informații din prima parte a zilei
WhatsApp
Știrile zilei, 20 septembrie. ȘtiriDiaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante informații apărute în a prima parte a zilei. 

-> În ultimele 24 de ore au fost 1.231 cazuri noi de Covid-19, din 13.391 de teste efectuate. Alte 33 de persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus. La terapie intensivă sunt internați 470 de pacienți. Cifrele complete AICI.

-> Avion cu 115 moldoveni, reținut pe un aeroport. Ce s-a întâmplat cu pasagerii. Detalii AICI.

-> Testele pe calea ferată Gara de Nord - Otopeni au început de vineri, ministrul Transporturilor afirmând zilele trecute că noua investiție ar putea fi dată în folosinţă din 12 decembrie. Luni este așteptat președintele Klaus Iohannis să circule pe această linie, iar președintele ar fi cerut ca trenul să aparțină CFR Călători. Mai multe informații AICI.

->  Strigăte de dincolo de COVID: Sute de români au nevoie urgentă de transplant. Mai multe detalii AICI.

 

Știri relevante cu și despre românii din Diaspora

 

-> O furtună uriașă a măturat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, provincia Valencia, situată în estul Spaniei, lăsând în urma ei, numeroase pagube, în special în Camp de Túria. VIDEO și mai multe DETALII AICI.

-> Marea Britanie ar putea intra în carantină în etape de 2 săptămâni pentru jumătate de an. Mai multe informații AICI.

-> Imagini dramatice vin din Grecia care a fost lovită de un ciclon foarte puternic. Cel puțin doi oameni au murit și există temeri pentru soarta altor persoane care sunt date dispărute. IMAGINILE DRAMATICE AICI.

-> Germania și Franța, număr în creștere de infectări cu noul coronavirus. Australia, cel mai mic nivel din ultimele trei luni. Mai multe DETALII ACI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel