Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Theo Rose, cuvinte de nereprodus pentru românii care l-au huduit pe Babasha. Spune că a plecat de la concert 
WhatsApp
Theo Rose a avut cuvinte foarte dure la adresa românilor prezenți la concertul Coldplay, care l-au huiduit pe manelistul Babasha. 

"L-a invitat Chris Martin pe Babasha, l-a prezentat ca pe un prieten. Am înțeles că a fost prevenit în privința faptului că s-ar putea să stârnească o controversă invitația lui Babasha. Doar că lui i-a plăcut tare și l-a invitat să cânte. Adică, e treaba lui, e Chris Martin, e Coldplay, cântă cu cine vrea pe scenă și dacă ai venit acolo să-i vezi pe ei nu ai nici un drept să-i judeci lui alegerile. Oferă show-ul pe care vrea să-l ofere și dacă ești acolo pentru ei, te bucuri de experiență. Dacă nu-ți place ceva, taci, tratezi cu tăcere, dar nu te comporți ca un huligan, dă-ten g**a mă-tii. Deci așa ceva n-am mai trăit niciodată. Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât când a început toată lumea aia să huiduie și am plecat. Am mai stat o piesă și am plecat. Am zis că nu mai vreau nici after party, nici nimic, hai acasă. 

Pot să înțeleg că e o treabă de gust. M-am lovit și eu de foarte multe ori de chestia asta. Pot să înțeleg că nu li s-a părut potrivită asocierea de genuri, dar nu avem cum să judecăm alegerea lui Chris Martin care nu l-a ales pe Babasha doar pentru că e numărul 1 în topurile din România. L-a ascultat, i-a ascultat muzica, i-au fost traduse niște versuri. Traduse în engleză,  versurile sunt cel mult amuzant. Nu cred că a judecat asa cum obișnuim noi să o facem. În engleză orice sună mai bine, dar nu e vina nimănui. Băiatul ăla are și el publicul lui. care-l ascultă. Faptul că lui Chris Martin i s-a părut mișto nu e de judecat absolut deloc. Asta nu înseamnă că Chris Martin nu a fost sfătuit. Pe lângă asta, au avut repetiții cu o zi înainte. L-a auzit cântând, i s-a părut în continuare tare și au continuat demersurile. Băiatul a urcat pe scenă la invitația lui Chris Martin și l-a numit prieten. Din punctul ăsta de vedere, Babasha ce cel mai câștigat din situația asta pentru că a urcat pe scenă alături de niște coloși ai muzicii internaționale. Suntem handicapați. 

Babasha la Coldplay. S-a blocat în momentul în care a fost huiduit

 

Urmăream ecranele alea pentru că eram destul de departe pe scenă și-l vedeam acolo pe Babasha filmat de aproape. Am surprins fix momentul în care și-a dat seama că alea nu sunt țipete de susținere, ci fluierături și huiduieli și s-a întors cu disperare către Chris Martin și omul ăla... și lui i-a luat mult timp să înțeleagă ce se întâmplă. Nu cred că se așteptau la asta. Și faptul că nu a zis nimic după e pentru faptul că nu a înțeles de ce. Eu sper că Babasha va urca și în seara asta pe scenă și că Chris Martin va avea un discurs despre ce s-a întâmplat aseară și va vorbi despre diversitate culturală și despre acceptare și toleranță. Muzica nu poate stârni huiduieli în nici o instanță, de orice gen ar fi vorba," a spus Theo Rose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel