Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Terasa din Mamaia, amendată de inspectorii de muncă. Nu a oprit programul la ora 23.00
WhatsApp
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Constanța au amendat o terasă din centrul staţiunii Mamaia, deoarece nu a oprit programul la ora 23.00, așa cum a decis Comitetul Național pentru Situații de Urgență.     
mamaia_amenzi

"În cursul zilei de astăzi, reprezentanții I.T.M. Constanța au luat măsura sancțiunii contravenționale a unui operator economic din stațiunea Mamaia (zona Piațetei Cazino), cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind programul de lucru în data de 2 august", a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Aproximativ 200 de polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai organelor abilitate de control din județul Constanța au acționat, duminică noaptea, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din județul Constanța.

"Cu ocazia controalelor au fost verificate 133 de societăți comerciale și au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 3 la O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor, 4 pentru activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și 10 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice", a anunțat IPJ Constanța printr-un comunicat de presă.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre pentru limitarea programului teraselor, barurilor, cluburilor operatorilor de jocuri de noroc, în mai multe județe printre care și Constanța. Astfel, programul acestora nu poate fi prelungit după ora 23.00 și nu poate începe înainte de ora 6.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel