Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tatăl tinerei ucise de Vlad Pascu, semnal de alarmă: „Bestia, în arest la domiciliu până va face 21 de ani și o zi. Să dispară în SUA ori Canada
WhatsApp
Răzvan Dragomir, tatăl Robertei tânăra ucisă la 2 Mai de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat care a împlinit 20 de ani în arest, a ținut să-i transmită un mesaj mamei sale, Mirunei Pascu, aflată acum în arest pentru trafic de influență și șantaj. 

Mama lui Vlad Pascu a pus la cale o strategie pentru a-l salva pe fiul ei de închisoare, după ce acesta a fost acuzat de uciderea a două persoane. Planul implica plătirea unor articole în presă care să-l prezinte pe Vlad într-o lumină favorabilă, schimbând imaginea sa de individ sfidător în cea a unui copil care a fost influențat negativ de tatăl său. Aceste planuri par să semene cu cazul lui Mario Iorgulescu și au ieșit la iveală în urma convorbirilor interceptate de procurori.

„În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori. 

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i rostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea. 

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou“, a spus, plin de amărăciune, tatăl Robertei.

Tatăl tinerei ucise de Vlad Pascu, semnal de alarmă: „Bestia, în arest la domiciliu până va face 21 de ani și o zi. Să dispară în SUA ori Canada“

 

Stenogramele în care apare Miruna Pascu au fost citite şi de părinţii Robertei, fata ucisă în 2 mai de Vlad Pascu. 

Miruna Pascu: "Eu voi face să dureze procesul ăsta, este "must" pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentință definitivă și chestia asta se poate fără probleme".

Miruna Pascu: "Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. E cel mai bun centru. Adică cel mai curat."

„Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă doamna Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește doamna Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a declarat Răzvan Dragomir, conform Antena 3 CNN.

Miruna Pascu: „O să lucrez și la spălarea imaginii tale. O să plătesc undeva un articol“

 

Miruna Pascu: "O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale. O să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană, care este Vlad."

Miruna Pascu: "Să aibă o imagine publică, adică televiziunile să-l urmărească pentru declarațiile pe care le dă, nu atât pentru ce face, iar ăștia sunt scumpi".

Miruna Pascu: "E posibil la un moment dat să mai bag și o piesă foarte grea care va ajuta. Deci trebuie să scot faptul că tu ai fost un copil care a trăit o traumă. Ai trăit-o din momentul în care tac-tu te-a alergat cu motocicleta și nu te-a lăsat să te duci la școală și la pian atunci".

Sunt doar câteva din firmațiile surprinse de procurori din discuțiile Mirunei Pascu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DefenseRomania.ro
13 aug 2023, 13:54
Spectacola.ro
21 sep 2023, 13:13
ParintiSiPitici.ro
21 sep 2023, 11:02
Astrosens.ro
15 sep 2023, 17:53
DCBusiness.ro
21 sep 2023, 13:42
DCMedical.ro
21 sep 2023, 12:43
Astrosens.ro
15 sep 2023, 17:53
ParintiSiPitici.ro
21 sep 2023, 11:02
Spectacola.ro
21 sep 2023, 13:13
DefenseRomania.ro
13 aug 2023, 13:54
DCBusiness.ro
21 sep 2023, 13:42
DCNews.ro
21 sep 2023, 09:12
DCNews.ro
21 sep 2023, 09:12
RadioDCNews.ro
21 sep 2023, 11:29
RadioDCNews.ro
21 sep 2023, 11:29
DCMedical.ro
21 sep 2023, 12:43