Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără româncă, mesaj viral: "Spunem că generația nouă fuge de muncă, iar când unul care chiar face ceva, îl umilim și batjocorim"
WhatsApp
Românii distribuie masiv pe Facebook mesajul unei tinere care a povestit o scenă la care a asistat în timp ce aștepta să ia o cafea.   

Mesaj viral al unei românce care a asistat la o scenă greu de imaginat în timp ce aștepta să-și ia o cafea. Tânăra povestește cum tânărul care vindea produsele a fost umilit de o clientă pentru că nu a avut să-i dea rest și îi îndeamnă pe toți cei care îi citesc mesajul să nu-i trateze astfel pe cei aflați la început de drum. "Ne rupem capul că generația nouă fuge de muncă, se joacă pe consolă și se droghează, iar când vezi pe câte unul care chiar face ceva, îl umilim, batjocorim și îl facem să se simtă incapabil", scrie tânăra.

Iată mesajul complet:  

"Nu mai umiliți oamenii la început de drum.... în orice!

P.S. Nici în orice altă situație!

Am mers să iau o cafea dimineața asta și am plecat cu o căruță de nervi de acolo. In fața mea un domn și o doamnă, iar în fața noastră un barista de 19-20 ani maxim.

Primul domn foarte supărat că nu i-a dat pai, că nu i-a pus suficientă frișcă, că de ce te-ai angajat dacă habar nu ai?! Angajatul cu foarte mult bun simț: "Îmi cer scuze!", "Poftiți!", "O zi frumoasă!"... Domnul meu comentează în continuare. Vine doamna din spatele lui, cere o cafea și îi întinde o bancnotă de 200 de lei. 7 dimineața, noi primii clienți. Băiatul își cere scuze și zice că nu are să schimbe, că abia au deschis.... Și începe doamna: "Te duci și schimbi, nu e treaba mea. Eu vin să cumpăr și tu mă trimiți în altă parte? E treaba ta de unde îmi dai". Vă imaginați voi tonul, ochii dați peste cap și restul.

Eu sunt un om foarte calm până în situațiile astea, când văd negru în fața ochilor și îmi vine să te bag în pământ. Singurul lucru care m-a făcut să tac e faptul că am gâtul praf și nu pot efectiv să vorbesc.

Ne rupem capul că generația nouă fuge de muncă, se joacă pe consolă și se droghează, iar când vezi pe câte unul care chiar face ceva, îl umilim, batjocorim și îl facem să se simtă incapabil. Suntem bolnavi.

P.S.1 Sper ca oamenii ăia să aibă o zi exact ca starea pe care i-au dat-o acelui băiat.

P.S.2 Tratează oamenii așa cum ai vrea să fii tratat!", scrie pe Facebook Mihaela Chircă.

Mesajul tinerei a devenit viral fiind distribuit masiv pe Facebook de români.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel