Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român venit din străinătate, în comă după ce a fost operat de șapte ori, după o infecție la o măsea netratată
WhatsApp
Un tânăr, care a revenit recent de la muncă, din străinătate, a suferit într-o singură lună 7 operaţii la gât şi la plămâni, în urma unei infecţii la măsea tratate necorespunzător. Bărbatul este acum în comă indusă, dar familia sa arată acuzator spre personalul medical.

Un tânăr din Constanţa, întors recent de la muncă din străinătate, a ajuns să fie internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Constanţa de aproximativ două luni. A ajuns pe mâinile medicilor după un abces la măsea, pe care l-a tratat „după ureche“ însă infecţia a coborât în plămâni, potrivit Observator. 

Familia acuză că medicii sunt de vină, după ce a fost operat de şase ori într-o lună de zile. 4 operaţii la plămâni şi două la gât şi este în coma indusă.

Tânăr român venit din străinătate, în comă după ce a fost operat de șapte ori, după o infecție la o măsea netratată 

 

Părinții spun că tânărul de 31 de ani a ajuns cu o infecție la măsea. După două luni și 7 intervenții chirurgicale, familia tânărului acuză că nu primește suficiente detalii din partea medicilor. În prezent, tânărul se află intubat la ATI și medicii spun că șansele de supraviețuire sunt minime.

Rudele stau pe la uşile spitalului fără să primească detalii şi face scandal pe acolo. E o vâlvă pe tiktok cu el cu imagini de pe patul de spital. Povestea a fost semnalată pe FII Observator.

Reprezentanţii spitalului spun că tânărul avea deja infecţia răspândită în întregul corp când a ajuns la spital şi că medicii fac tot posibilul pentru a-l salva. Tânărul este la Terapie Intensivă, este intubat şi ventilat mecanic, iar şansele sale sunt minime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel