Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr român, ucis în casă de un coleg de serviciu obsedat de iubita lui. Femeia, mamă a doi copii, în stare gravă
WhatsApp
Crimă oribilă într-un sat din Alba. Un bărbat de 36 de ani a intrat în miez de noapte în casa a doi tineri şi i-a atacat cu un cuţit. Atacatorul era obsedat de iubita colegului său de muncă, pe care l-a ucis cu sânge rece.

Atacul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 04.00. Atacatorul l-a înjunghiat în inimă pe un tânăr de 23 de ani şi a încercat să o omoare şi pe iubita acesteia.   

Atacatorul se numeşte Alexandru P. şi a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Marţi, 20 aprilie, acesta va fi prezentat unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Călăul și victima sa, Daniel, erau colegi la o fabrică din Sebeș.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a scăpat cu viaţă, dar a ajuns la spital cu răni grave. Ea a fost internată la Spitalul Orăşenesc Cugir cu mai multe plăgi înjunghiate. Reprezentanţii unităţii sanitare au precizat că victima se află în stare stabilă.  Femeia este mama a doi copii, care din fericire nu erau acasă în momentul crimei.

După ce i-a atacat, bărbatul a fugit de la locul faptei. Acesta a fost prins în jurul orei 12.30 într-o pădure din apropierea satului. Acesta ar urma să fie acuzat de comiterea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.   

Bărbatul a fost prins de către poliţişti care au ajuns până în locul în care acesta se ascundea, într-o zonă greu accesibilă, cu ajutorul motocicletelor enduro.  În momentul în care cei doi poliţişti echipaţi în motociclişti l-au imobilizat pe agresor, aceştia l-au întrebat unde este cuţitul, el răspunzând că l-a pierdut prin grădină.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel