Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr, legat de un copac din curtea locuinţei. Tatăl vitreg a fost reţinut
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că şi-a legat de un copac din curtea locuinţei fiul vitreg în vârstă de 28 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice.
captura video Antena 3

După ce reprezentanţii Primăriei Cozmeşti au văzut tânărul legat cu un lanţ şi au chemat la faţa locului poliţişti şi reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă, au fost demarate cercetări sub aspectul infracţiunii de privare de libertate în mod legal, suspectă fiind mama tânărului, dar în urma anchetei s-a stabilit că cel care l-a legat pe tânăr este de fapt tatăl vitreg al acestuia.

 

Citeşte şi: VIDEO. Tânăr DEZBRĂCAT, legat de un copac chiar de mama sa. Poliţiştii vor să afle motivele femeii

"Faţă de un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă", au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. Tânărul de 28 de ani a fost descoperi, marţi, legat cu un lanţ de un copac din curtea locuinţei, de asistentul social din comuna Cozmeşti.

 

A fost demarată o anchetă



Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au afirmat că în cazul acestui tânăr primăria din localitate a făcut o solicitare pentru instituţionalizare, deoarece mama era depăşită de situaţie, dar la momentul respectiv nu a fost găsit niciun loc disponibil în centrele pentru persoane cu dizabilităţi. Potrivit acestora, când a fost identificat un astfel de loc, către primărie au fost comunicate documentele necesare în vederea întocmirii dosarului, dar dosarul nu a mai fost depus, deoarece mama tânărului, care este asistent personal pentru fiul său, ar fi refuzat. Specialiştii din cadrul DGASPC Vaslui efectuează propria evaluare în acest caz, urmând să stabilească măsurile necesare, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel