Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Surpriză pentru portarul naționalei, Florin Niță. Copiii și soția i-au transmis un mesaj
WhatsApp
Copiii și soția portarului Florin Niță i-au transmis acestuia un mesaj. 

Unul dintre cei mai buni jucători ai României de la acest European de fotbal, portarul Florin Niță, a avut parte de o surpriză. Cei doi copii și soția i-au transmis un mesaj:

"Tati, ești cel mai bun. Tati, te iubim!" au strigat cei doi copii.

"Florin, ești cel mai bun tată din lume! Ești cel mai bun soț, ești cel mai bun om din lume! Ai trăit, ai muncit și ai visat la ziua aceasta! E momentul tău, e momentul vostru, visul ți s-a îndeplinit. Faceți istorie! Suntem alături de voi, trup și suflet. Amintește-ți de micul băiat care bătea mingea și astăzi visul i s-a îndeplinit," i-a transmis și soția. 

"Tati, tu pentru noi ești deja un erou. Tati al nostru e cel mai tare!" au strigat din nou copiii săi. 

Cum a ajuns Florin Niță titular

Florin Niță nu a fost titular în preliminarii și a ajuns acum să joace în poarta României într-un anumit context favorabil. Titularul postului în preliminariile europeanului a fost Horațiu Moldovan, fostul jucător al Rapidului. Doar că Moldovan a acceptat transferul la Atletico Madrid, în urmă evoluțiilor foarte bune în tricoul naționalei. Situația s-a schimbat radical pentru el, antrenorul Diego Simeone refuzând să-i acorde vreun minut în tricoul lui Atletico Madrid. Moldovan nici nu a debutat pentru Atletico Madrid, acesta fiind ținut pe banca de rezerve permanent. Nici măcar în Cupa Regelui nu i-a fost acordat vreun minut de joc. Antrenorul Simeone a refuzat constant să-l folosească vreun minut pe acesta. Astfel, fără vreun minut jucat de la transferul la Atletico Madrid, selecționerul Edward Iordănescu nu a vrut să riște și să folosească un portar fără meciuri în picioare.

Aceasta a fost șansa lui Florin Niță, care la 37 de ani a ajuns să joace la Gaziantep, în Turcia. Acolo este o adevărată "legiune" de jucători români, alături de Niță, mai jucând și Denis Drăguș și Deian Sorescu. Toți trei sunt și în lotul României din Germania. Cei trei nu au ajuns însă întâmplător la echipa din Turcia, Marius Șumudică fiind cel care i-a dorit și i-a folosit ca titulari, până ca acesta să fie demis din funcția de antrenor. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel