Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Supărat că a pierdut bani la jocurile de noroc, un român s-a îmbătat și a distrus un aparat de păcănele
WhatsApp
Un bărbat de 29 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a fost reţinut de poliţişti după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi supărat din cauză că pierduse o sumă de bani la jocurile de noroc, a distrus un aparat de sloturi, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 29 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul zilei de luni, tânărul, aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din oraşul Târgu Cărbuneşti, ar fi distrus monitorul unui aparat de tip slot-machines, pe fondul consumului de alcool şi fiind supărat că a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc", a precizat Victor Ţuhaşu. El a adăugat că prejudiciul cauzat este în curs de estimare.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel