Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de azi, 19 octombrie: Cele mai importante subiecte ale amiezii
WhatsApp
Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, cele mai importante titluri apărute în prima parte a zilei. Nu rata o sinteză a celor mai importante informații de astăzi, pe scurt.
sumarul_zilei_stiri

-  Toată lumea vorbește astăzi despre România: PREMIERA MONDIALĂ din Salina Turda i-a lăsat muți de uimire pe toți (VIDEO). Sportivul român Constantin Popovici şi australianca Rhiannan Iffland, campioana mondială în seria Red Bull Cliff Diving, au reuşit noi performanţe mondiale  

-  Coronavirus România, 19 octombrie. Cifrele care dau fiori: 30% din testele efectuate, POZITIVE. Nou RECORD la ATI

- Bilanţ Diaspora, 19 octombrie. Peste 3.000 de români din Germania, confirmaţi cu noul coronavirus. Situaţia la zi

-  Român, decedat în Italia. Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Şase copii înca şi aşteaptă tatăl. Andrieș Eusebiu locuia în provincia de Salerno, pe 13 octombrie.

-  Austria. Proxeneți fără majorat: O româncă de 17 ani, flancată de doi ruși, avansuri urmate de tâlhărie într-o benzinărie. Un tânăr de 38 de ani din districtul Rohrbach a fost victima unei tâlhării, joi seară, la o benzinărie din Linz. Suspecții sunt trei tineri de 17 ani: Doi ruși și o adolescentă româncă.

-  Directorul spitalului "Marius Nasta": "Este medicină de front ce facem noi. Este un tsunami care a lovit sistemul de sănătate". Beatrice Mahler spune că un tsunami a lovit sistemul de sănătate și se face medicină de front.

-  Un român, infectat cu COVID, s-a sinucis înainte de a fi externat: "Nu vreau să-mi infectez familia". Un bărbat de 57 de ani din Teleorman, confirmat cu COVID-19 si internat la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, a murit duminica după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al spitalului.

- LOCKDOWN-uri locale în Italia. Giuseppe Conte face un pas în spate: Primarii preiau responsabilitatea închiderii localităților. Premierul Giuseppe Conte a semnat duminică un nou decret de restricţii pentru împiedicarea răspândirii virusului Sars Cov2.

- Franța. Un șofer român s-a ales cu un an de închisoare de pe o zi pe alta: Avea tavanul camionului „dublat“. Un șofer de camion român a fost condamnat vineri pentru că a transportat șase albanezi în falsul tavan al camionului său. 

-  Aproape 70.000 de persoane au trecut frontierele țării în ultimele 24 de ore. În data 18.10.2020, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control  aproximativ 69.900 persoane

-  Un barman din Italia a descoperit metoda LEGALĂ de a păcăli restricțiile: Toți au uitat de acest AMĂNUNT

- Spania. O familie de români ÎMPIEDICATĂ să se mute în bloc: ALARMĂ într-un cartier întreg. Doi tineri, chiriași ai unui apartament de pe strada Jaume Balmes din Palma, au observat, sâmbăta trecută, cum o familei de români a încercat să intre în interiorul unui apartament, situat la etajul al doilea al clădirii lor

- Germania. Român în stare critică după un accident între două microbuze. 7 ORE au intervenit medicii și pompierii. Accident rutier grav, sâmbătă seara, pe B 2 lângă Krün în Germania. Două microbuze s-au ciocnit frontal

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel