Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sumarul evenimentelor de astăzi, 6 octombrie: Cele mai importante titluri ale amiezii
WhatsApp
Știri Diaspora îți prezintă, pe scurt, principalele titluri ale zilei. Iată evenimentele importante apărute până la ora 16.00.
Rusia continuă să maniuleze poporul. Accesul la site-ul canalului francez Euronews a fost blocat luni, 21 martie

- Bilanţ coronavirus România, 6 octombrie: Număr RECORD de DECESE. Infectările, peste 2.000:  Până astăzi, 6 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 139.612 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  109.898 de pacienți au fost declarați vindecați.

- Alertă sanitară în Franța. Româncă din Paris: „Oamenii sunt foarte obosiţi, lipsiţi de motivaţie”> Restricţiile se întorc în forţă în Paris. A fost decretat nivel maxim de alertă sanitară din cauza coronavirusului. Se închid baruri, piscine şi săli de sport, însă restaurantele vor putea servi clienţi în continuare până la ora 22. Autorităţile nu au avut de ales, sunt peste 200 de focare de coronavirus în Paris. De altfel, situaţia pare scăpată de sub control în Franţa, în ultimele trei zile, numărul de noi cazuri s-a apropiat de 42.000.

- Agonie de șase luni pentru cinci frați bolnavi de Covid-19. Declarația șocantă a mamei

- Pedofil român transfrontalier cu 1.000 de victime, eliberat deşi a declarat că ar viola o copilă: „Aş face sex cu o minoră de 10 ani”: Un bărbat de 37 de ani care a declarat în timpul unei audieri că i-ar plăcea să facă sex cu o fetiţă de 10 ani a fost eliberat, la scurt timp. Pedofilul este acuzat că ar fi abordat 1.000 de minori, de la care a cerut imagini cu caracter pornografic. La el acasă, anchetatorii au descoperit o colecţie de 43.500 de fişiere foto şi video în care apar minori în ipostaze sexuale. 

- „Împăratul“ român, prins în Irlanda: A ordonat „să-l facă tocăniță” pe fostul cuscru a lui Adrian Minune.

- Italia. Un român a murit pe şantier. A căzut de pe acoperişul unui bloc: Tragedie pentru o familie de români. Constantin Dănuţ M., de 41 de ani, un zidar român care locuiește în Cervia,  a murit ieri la ora 14.30, într-un accident la locul de muncă pe șantierul din via Bellonci 19 din Forlì.

- Germania. Soți români, implicați într-un accident mortal. Tânăra, decedată în condiții suspecte: O româncă a murit, iar soțul ei se află în stare gravă la spital după ce au fost implicați într-un accident grav, azi-noapte, în Greifswald, un oraș în landul Mecklenburg-Pomerania Inferioară, Germania. 

- Slovacia. Un șofer român de TIR a rămas fără o mână într-un accident cumplit. Un băiat de 18 ani a murit pe loc (VIDEO+FOTO)

- Spania. Un ROMÂN furios și-a BĂTUT prietenul cu FIERUL de călcat în cap până i-a rupt un dinte: Procurorul a cerut o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru un român, care ar fi lovit un un bărbat cu un fier de călcat pe cap, spărgându-i un dinte. Mai mult, victima a cerut despăgubiri de 5.900 de euro. Acuzatul trebuie să răspundă pentru o infracțiune comisă în Sonseca (Toledo). 

- OFICIAL de la INSP. LISTA țărilor GALBENE, actualizată: CARANTINĂ OBLIGATORIE pentru românii care se întorc din aceste state: Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a publicat „lista țărilor galbene“ pentru care se impune carantina la întoarcerea în România. Lista intră în vigoare la data de 07.10.2020, ora 0:00.

-Alertă cu bombă la Ministerul Transporturilor. Bagaj suspect, găsit în curte 

- CRIMĂ ȘOCANTĂ în Cehia. Un ROMÂN a UCIS în BĂTAIE un BEBELUȘ de 2 luni și l-a băgat într-o VALIZĂ (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel