Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ȘtiriDiaspora.ro, la Radio România Internațional: În bucătăria celui mai important portal de știri pentru românii din străinătate 
WhatsApp
Bogdan Bolojan, redactorul șef al ȘtiriDiaspora.ro, a acordat un interviu Radio România Internațional în care a vorbit despre fața nevăzută a proiectului din spatele celui mai important portal de știri pentru românii din străinătate.  
StiriDiaspora.ro, la Radio România Internațional - interviu Bogdan Bolojan

Încă de la lansare, ȘtiriDiaspora și-a propus să devină cea mai importantă sursă de informații pentru cei opt milioane de români care locuiesc în străinătate. Cu multă trudă și determinare, jurnaliștii noștri au relatat și dezbătut legi sau aspecte importante din viața socială și politică din țările în care există comunități mari de români. 

În interviul acordat jurnalistei Radio România Internațional, Bogdan Bolojan, redactorul-șef al ȘtiriDiaspora.ro, a vorbit, printre altele, despre direcția pe care o urmează site-ul nostru, publicul căruia ne adresăm, precum și despre modalitățile prin care ajutăm românii din afara granițelor să aducă problemele în fața autorităților.

Materiale exclusive și interviuri cu experți

 

Atât în materialele exclusive, cât și în interviurile realizate cu experți din diverse domenii, cititorii noștri au putut descoperi adesea informații utile care să-i ajute să depășească problemele din viața de zi cu zi, fie că vorbim de integrare socială sau de integrare pe piața muncii. Totodată, știrile din România i-au ajutat pe cei departe de casă să mențină legătura cu ce se întâmplă din punct de vedere social și politic în patria mamă.

Cei care vor să descopere mai mult, pot urmări interviul realizat de jurnalista Simona Valeanu, care se va difuza vineri, 20 mai 2022, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2.

Emisiunea "Jurnalist de România" (55 de minute), se poate urmări și în reluare, în noaptea de vineri 20 mai spre sâmbătă, 21 mai 2022, la ora 2.00 (ora României) și sâmbătă, 21 mai la ora 12.00 (ora României), pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia.

De asemenea, emisiunea va fi transmisă în reluare luni, 23 mai 2022, de la ora 4.00 (ora României).

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel