Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spitalele Cantacuzino și Sfântul Ștefan din București vor fi unități-suport COVID. Anunţul minstrului Tătaru
WhatsApp
Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, după ședința de urgență de la Ministerul Sănătății, că Spitalul Cantacuzino și Spitalul Sfântul Ștefan din București vor deveni unități-suport COVID, din cauza creșterii numărului de infectări cu coronavirus.

“În București avem încă două spitale, Sfântul Ștefan și Cantacuzino, pe care le operaționalizăm ca și suport COVID. Am transmis DSP-urilor să facă evaluarea”, a spus Nelu Tătaru.

Cu privire la tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, unde au murit 10 oameni în incendiul produs sâmbătă, 14 noiembrie, întrebat dacă vor fi demisii, ministrul sănătății a precizat: “Sunt două anchete, ancheta Parchetului General și ancheta ISU. Așteptăm rezultatele. Eu, când am fost sâmbătă la Neamț ca să facem evaluări, nu am putut intra nicăieri, erau toate sigilate”.

“Legislația nu ne mai permite nouă, ca Minister al Sănătății, să facem acele demiteri. Prin lege, s-a revenit la autoritățile locale. Noi putem face un control, o evaluare, iar eu am solicitat acest lucru”, a adăugat Nelu Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel