Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Andreea Celea, o moarte suspectă, comentată de televiziunile spaniole după doi ani. Ce spun legiştii despre urmele de pe corpul ei
WhatsApp
Andreea Celea a lăsat în urma sa un mister care nu a fost dezlegat nici după mai bine de doi ani de la moartea sa. Televiziunile spaniole încă dezbat cauza morţii sale, discutând procesul în care este cercetat şi fostul său partener, relatează Lorenny Solano, potrivit cachicha.com.
andreea_celea_romanca_ucisa

Au trecut doi ani și cinci luni de la moartea tragică a tinerei de origine română Andreea Celea, care a căzut de la etajul opt al hotelului W&P situat în sectorul Bella Vista la 1 septembrie 2018. 

Marți, 9 februarie, procesul de fond a fost reluat în a doua instanță colegială, fiind a noua ședință în care Parchetul a finalizat prezentarea a aproximativ zece martori.

La ședință, Ministerul Public l-a prezentat pe martorul expert Glorimi Cambero, un medic legist, care a spus că moartea lui Celeea a fost catalogată ca fiind una violentă prin omucidere, deoarece a existat participarea unei forțe externe la căderea ei și a prezentat răni de luptă și apărare.

„Sunt răni de luptă și apărare, se exclude faptul că a fost un sinucidere”, a spus Cambero, potrivit sursei citate.

Procuratura raională națională a continuat etapa de prezentare a probelor și interogatoriilor care urmăresc să dovedească vinovăția lui Gabriel Villanueva Ohnona, acuzat de uciderea partenerului său, Andreea Celea, în 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel