Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sondaj ARGUMENT. Lupta cu noul coronavirus. Ce părere au românii. CIFRE SPECTACULOASE
WhatsApp
Un sondaj ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group, a publicat un sondaj extrem de important și care arată părerea românilor despre lupta cu noul coronavirus. Cum comentează directorul științific al institutului, dr. Mădălina Hideg și jurnaliștii DCMedia Group datele culese.
Foto ILUSTRATIV

Românii au fost întrebați și despre cum văd lupta cu noul coronavirus. Majoritatea românilor au răspuns că sunt nemulțumiți - 58%, în timp ce 42% spun că sunt mulțumiți. 

Iată graficul: 

2. -imagine fara descriere- (rezultat_sondaj_argument_lupta_noul_coronavirus.jpg)

Foarte nemulțumiți sunt 38% dintre români, destul de nemulțumiți sunt 22%, destul de mulțumiți - 34% și foarte mulțumit doar 8%.

Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing), pe un eșantion simplu, aleator de 988 de subiecți cu drept de vot (18+), reprezentativ la nivel național, cu o marjă de eroare +/-3.2%, în perioada 7-17 august 2020.

Rezultatele aparțin unui SONDAJ EXCLUSIV marca ARGUMENT, institutul de sondare al DCMedia Group. Sociologul Mădălina Hideg este directorul științific al institutului de sondare al DCMedia Group, Argument.

 

Mădălina Hideg: „Suntem la același număr de cazuri cât a fost Wuhan în februarie-martie”

 

„Cred că avem nevoie și de mai multe date ca să putem exprima clar o opinie legată de acest subiect. Nemulțumirea vine, o dată pe fondul unei nemulțumiri generale față de tot ceea ce înseamnă politică și din cauza faptului că instituțiile publice nu au avut o comunicare în cel mai fericit mod posibil: datele au fost prezentate pe jumătate, oamenii și-au pierdut încrederea. 

O altă cauză poate fi faptul că o dată ce s-a început relaxarea măsurilor, numărul de cazuri a explodat. Suntem la același număr de cazuri cât a fost Wuhan în februarie-martie”, a declarat Mădălina Hideg, doctor în sociologie, directorul științific al institutului de sondare al DCMedia Group, Argument. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel