Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer vitezoman, surprins de polițiști gonind pe autostradă cu 210 km/h. Bărbatul a rămas pieton pentru patru luni
WhatsApp
Un șofer din București a fost prins de polițiștii din Sibiu circulând cu 210 km/h pe autostrada A1.
Șofer vitezoman, surprins de polițiști gonind pe autostradă cu 210 km. Sursa foto: freepik.com

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost amendat cu 1.305 lei și a fost sancționat cu suspendarea dreptului de a conducce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

În cadrul unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză,  polițiștii din Sibiu l-au depistat pe șoferul care circula cuu 210 km/h pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva

Polițiștii rutieri au controlat 125 de autovehicule și au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de 48.000 de lei.

Astfel, 19 permise de conducere au fost reținute, dintre care 12 pentru depășirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influența alcoolului, 1 pentru conducere pe sens opus și 1 pentru alte abateri.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate șoferilor care au încălcat regimul de viteză, 86. Alte 5 sancțiuni au vizat șoferii depistați conducând sub influența alcoolului, 4 șoferi au fost sancționați pentru neportul centurii de siguranță, alți 5 conducători auto fiind amendați pentru conducerea unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, în aceste cazuri fiind reținut certificatul de înmatriculare. Alte 20 de abateri au fost sancționate contravențional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel