Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român de camion, accident grav în Austria. Două tinere sunt în stare critică
WhatsApp
Șofer român de camion, implicat într-o ciocnire violentă în districtul Braunau am Inn. Două tinere, care se aflau într-un autoturism, sunt grav rănite.

Două femei din districtul Braunau au fost rănite într-o coliziune la o intersecție din Weng, marți, 31 mai. O femeie în vârstă de 23 de ani și pasagera ei, tot de 23 de ani, se aflau la volanul mașinii lor în zona municipală Weng, în jurul orei 22.30. Ea dorea să traverseze B142 Mauerkirchner Landesstraße de la Unterdorf Gemeindestraße spre Oberdorf Gemeindestraße.

Cu toate acestea,  șoferița nu a ținut cont de semnul "Stop" de la trecere și a intrat pe B142 fără să frâneze.

Șofer român de camion, accident grav în Austria

 

Un șofer român în vârstă de 20 de ani din Linz conducea un camion cu o remorcă pe Mauerkirchner Landesstraße, în direcția Mauerkirchen. Între camion și mașină s-a produs o coliziune în unghi drept.

Mașina a fost aruncată de pe loc

În urma impactului, mașina tinerei de 23 de ani a fost proiectată spre dreapta și s-a izbit de un autoturism staționat, în care se afla o femeie de 27 de ani în intersecție.

Ambele femei au suferit răni grave. Ele au fost duși la spitalul din Braunau, potrivit Tips.at.

Austria. Româncă, moartă după ce a fost lovită de un roller coaster

 

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a fost lovită de un vagon, la începutul lunii aprilie, în parcul de distracții „Five Looping” din Viena, Austria. Orice ajutor a venit prea târziu pentru ea. 

Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 20:25, atunci când vizitatorii din cartierul Prater, acolo unde este acum parcul de distracții „Five Looping”, au tras un semnal de alarmă la o casierie a „Olympia Loopings” după ce au văzut românca la pământ, că nu se mișcă. Salvarea a fost solicitată imediat, în timp ce vizitatorii din parcul de distracții au acordat primul ajutor. Pentru românca de 30 de ani, însă, orice ajutor a venit prea târziu. 

După cum au arătat până în acest moment investigațiile, românca, angajată în parcul de distracții, ar fi fost probabil lovită de un tren care se apropia într-o zonă periculoasă, izolată. A fost exclusă o defecțiune tehnică. Acest lucru a fost confirmat și de Otto Barth, proprietarul roller coaster-ului.

Potrivit martorilor, trenul se afla în ultima curbă. Acolo, se pare că românca a vrut să facă drumul mai scurt până la toaletă, a pășit pe sub roller coaster și a suferit răni mortale la cap. „Dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost în viață”, a spus un martor.

Întrebat dacă vede „eroarea umană” drept cauza accidentului, Dietmar Klose, șeful departamentului MA 36 pentru tehnologie comercială, pompieri și evenimente a precizat: „cei doi angajați ai noștri au văzut sistemul astăzi la fața locului și nu au existat probleme tehnice”. Inspectoratul Muncii a refuzat să comenteze ancheta în curs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel