Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer de TIR, filmat în timp ce depășea coloana din Vama Nădlac 2. Un altul a încercat să-l oprească. "Lipsă de respect"
WhatsApp
Un șofer de TIR care a fost filmat în timp ce depășea coloana formată la intrarea în țară în Vama Nădlac 2 a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. 

Aglomerația formată în vămi la intrare în România și spune cuvântul, iar unii șoferi nu mai țin cont de reguli sau de coloanele formate.

În imaginile postate de un utilizator pe TikTok se poate observa cum un șofer de TIR fentează fără rușine coloana de camioane. Mai mult, un alt șofer s-a dat jos și a încercat să-l oprească pe acesta, însă fără succes. Imaginile au devenit rapid virale și au generat sute de comentarii. 

În timp ce unii suțin că e treaba fiecăruia și că este un risc pe care și-l asumă, unii sunt revoltați de astfel de comportamente ale colegilor de trafic și spun că este lipsă de respect.

"Lipsa de respect pt cei ce stau in coloană", scrie un internaut.

VIDEO

@valentin_5222

în vama la Nădlac 2,atenționare,nu faceți ca el !

♬ Sunt Sofer de Camion - Camelia Grozav

 

Coloane de mașini la intrarea şi ieşirea din ţară

 

În ultimele săptămâni, s-au format coloane de camioane la intrarea și ieșirea din țară. Și cum acest lucru nu era de ajuns, aglomerație s-a format și prin punctele "normale" de trecere.

E aglomerație cumplită în vămile din Vestul României, în contextul în care românii din diaspora se întorc acasă să petreacă Sărbătorile de Iarnă. Procesul de intrare în țară este îngreunat de faptul că mulți dintre ei trebuie să intre în carantină. Aseară s-a stat și 4 ore jumătate pentru a intra în țară. Pentru nevaccinați urmează două săptămâni nu de distracție, ci de carantină. 

Românii sunt nevoiţi să aştepte ore întregi pentru a intra în ţară pe la Nădlac II, din cauza traficului intens şi a triajului epidemiologic care se face la sosirea în România, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

La punctul de trecere Nădlac II sunt deschise şase artere de intrare în ţară pentru autoturisme, microbuze sau autocare, dublu faţă de o zi obişnuită, dar cu toate acestea timpii de aşteptare pentru formalităţi ajung la 120 de minute.

Timpii mari sunt cauzaţi de numărul ridicat de autovehicule care se prezintă la intrarea în România şi de triajul epidemiologic care se face în cazul celor care vin în ţară. Pentru că nu sunt vaccinați anti-COVID, foarte mulți dintre cei întorși în țară își vor petrece Crăciunul și Revelionul în carantină. 

"A fost suplimentat personalul poliției de frontiera care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de de infrastructura fiecărui punct de trecere", a declarat Andrei Dincă, purtător de cuvânt STPF Arad.

In ultimele 24 de ore prin Vama Nădlac 2 au intrat mii de autoturisme. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel