Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șmecher cu BMW, blocat pe pârtia de ski. Distracția s-a scumpit brusc când au apărut jandarmii
WhatsApp
Un tată și fiul său s-au plimbat, miercuri, cu SUV-urile pe o pârtie de schi din stațiunea Muntele Mic și au rămas blocați în zăpadă, județul Caraș-Severin.  

Jandarmii montani au surprins doi cetățeni aflați cu SUV-urile pe pârtia de schi „Borlova" din stațiunea Muntele Mic.

Cei doi doreau să urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facă chiar pe pârtia de schi.

„Cum prima mașină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de al doilea SUV. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceștia nu au reușit să tracteze autoturismul. Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rămas pe pârtia de schi și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement”, transmit jandarmii, potrivit Mediafax.

Amendă uriașă pentru o femeie, care a intrat cu BMW-ul pe o plajă din Constanța

 

În urmă cu două săptămâni, o femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a fost amendată cu 10.000 de lei. Mașina a rămas blocată în nisip. Cazul a fost făcut public de Primăria Constanța care, în acest context, a reamintit că accesul cu mașina pe plajă este interzis.

Incidentul a fost semnalat de o persoană care a sunat la Poliția Locală Constanța. O femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța a fost amendată cu 10.000 de lei.

Polițiștii care au mers la fața locului au amendat șoferița cu o amendă de 10.290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

"Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale, a transmis Primăria Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel