Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Silvestru Șoșoacă, lovit în fața guvernului: „Diana știa, a dat ordin să mă lovească”
WhatsApp
Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a fost atacat în fața Guvernului de către susținătorii acesteia, potrivit declarațiilor sale.
Silvestru Șoșoacă, agresat în fața Guvernului, solicită certificat de la INML: „Atacatorii sunt candidați la locale și la europarlamentare”

Incidentul a avut loc în timp ce Silvestru Șoșoacă se afla în apropierea clădirii Guvernului, unde a fost surprins de niște agresori care l-au atacat.

Potrivit relatărilor lui Silvestru Șoșoacă, agresorii erau membri ai unui grup cunoscut sub numele de SOS, considerat a fi format din „bodyguarzii” Dianei Șoșoacă. Aceștia ar fi participat anterior la diverse acțiuni organizate de senatoare, inclusiv la strângerea de semnături pentru diverse cauze.

 

„Diana a dat ordin să mă lovească”

 

„Sunt oamenii ei, sunt niște vagabonzi. M-au bruscat, mi-au doborât telefonul. Diana poate să susțină orice, instigă la infracțiuni. Asta e senatorul României, cea mai mare vedetă din senat ea este.”, spune Silvestru.

„Îi cunoșteam pe majoritatea. Sunt membri ai SOS, „bodyguarzii” Dianei și oamenii care au participat și la strângeri de semnături. Cineva i-a organizat. Am depus plângere. Am așteptat 32 de minute să vină Poliția. Asta înseamnă premeditare. Diana știa, a dat ordin să mă lovească”, a declarat Silvestru Șoșoacă într-o intervenție la Realitatea PLUS.

Incidentul a generat o reacție publică amplă, cu privire la securitatea și siguranța personală a celor implicați în conflictul politic. Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a subliniat că a fost nevoit să apeleze la poliție pentru a cere intervenția autorităților, însă susține că agenții nu au intervenit la timp pentru a-l apăra.

În urma acestui incident, atât Silvestru Șoșoacă, cât și Diana Șoșoacă, au anunțat că vor lua măsuri legale pentru a clarifica situația și pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați în agresiune. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel