Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Și Italia are „Pasajul Unirii“ ei: Un șofer român a rămas cu camionul blocat la intrarea în pasaj
WhatsApp
Accident la Bertolla din Torino. Un camion a rămas blocat la intrarea într-un pasaj, rezultând cozi kilometrice de mașini. Un bloc de beton a fost avariat, iar șoferul român a fost amendat în cele din urmă pentru că era beat.
Sursa foto: Torino Today

Cozi kilometrice în prima parte a serii de ieri, marți, 14 februarie 2023, pe Stura Lazio din Torino din cauza unui camion care a rămas blocat la intrarea în pasaj, chiar înainte de așa-numita curbă a celor 100 de lire, în direcția Sassi și corso Casale.

Poliția locală a fost nevoită să lucreze mult timp pentru a debloca camionul, cu manevre laborioase.

Un bloc de beton a fost avariat. În cele din urmă, șoferul, un român, a fost și el amendat, după ce a fost supus unui test de alcoolemie.

Și Italia are „Pasajul Unirii“ ei: Un șofer român a rămas cu camionul blocat la intrarea în pasaj

 

Nu a fost singurul șofer român ghinionist. Un alt șofer român de camion, beat criță, a creat, la finele săptămânii trecute, un ambuteiaj de 10 kilometri pe A26 din Franța.

La sfârșitul după-amiezii de vineri, 10 februarie, traficul a fost blocat din cauza comportamentului unui șofer român, pe A26 din Franța. 

Plutonul motorizat al jandarmeriei Gauchy a fost chemat pe autostradă, apelurile fiind făcute pentru „conducerea periculoasă” a unui camion de 38 de tone care circula pe sensul Reims-Cambrai.

Șoferul român de TIR a virat pe șosea, nepermițând celorlalți utilizatori ai drumului să-l depășească fără să fie puși în pericol. Din cauza comportamentului său s-au format peste 10 kilometri de ambuteiaje. Oamenii legii au reușit să-și croiască drum pentru a ajunge la șofer.

Când l-au testat pe șoferul român de camion lângă Ognes, etilotestul a arătat 3,2 grame de alcool în sânge. A primit o amendă ​​și o interdicție de conducere pe teritoriul francez timp de șase luni. Românul va fi chemat ulterior în instanță pentru a-și afla sentința.

 

----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel