Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un român de 36 de ani: A murit în vama cu Ungaria, la câțiva metri de intrarea în România
WhatsApp
Tragedie la vama cu Ungaria. Un român și-a găsit sfârșitul chiar înainte să intre în țară. Bărbatul a suferit un stop cardiac. 
Românul a suferit un stop cardiac și a fost resuscitat la fața locului

Un român în vârstă de 36 de ani a murit la granița cu Ungaria. Incidentul a avut loc la punctul de trecere a frontierei Csengersima - Petea, unde bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Cu toate eforturile depuse de medici, acesta nu a putut fi salvat.

Potrivit presei locale din Ungaria, victima se afla pe teritoriul maghiar și intenționa să intre în România prin punctul de trecere a frontierei din Petea, județul Satu Mare. Cu toate că echipele medicale au intervenit rapid, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 36 de ani.

La fața locului a intervenit un elicopter

 

La fața locului, au sosit două echipaje de salvare din județul Satu Mare și din Ungaria, alături de un elicopter medical. "La ora 15:00, în zona punctului de trecere a frontierei Petea, pe teritoriul maghiar, a fost observat un cetățean român căzut inconștient. A fost solicitată intervenția ambulanței maghiare, care a început manevrele de resuscitare la ora 15:10", se arată în comunicatul autorităților.

Autoritățile maghiare au cerut, de asemenea, intervenția unei echipe aeriene. La ora 15:47, decesul persoanei a fost constatat.

Românul se deplasa pe jos pe teritoriul Ungariei și nu trecuse încă linia de control, nefiind efectuate formalitățile de frontieră pentru ieșirea din Ungaria și intrarea în România.

Cu toate eforturile depuse de medici, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost declarat. Tânărul era din Turulung, județul Satu Mare.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la o morgă din Ungaria și urmează să fie repatriat, scrie presa locală din Satu Mare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel