Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 38 de ani. A ars de viu de la o aerotermă
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 38 de ani a decedat, azi noapte, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Bârlad, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit pompierilor, bărbatul dormea singur într-o cameră a locuinţei, în timp ce într-o altă încăpere se aflau soţia şi copilul şi a lăsat peste noapte o aerotermă pornită pe pat, la care s-a produs un scurtcircuit electric, transmite Agerpres.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale, un ofiţer şi 14 subofiţeri pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din municipiul Bârlad, în cartierul Podeni.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent într-una dintre camerele casei. După ce au pătruns în interior, pompierii au găsit în locuinţă o persoană decedată, un bărbat în vârstă de 38 ani, care prezenta urme de arsuri. Din locuinţă au fost evacuate alte două persoane, între care şi un minor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric, sursa fiind o aerotermă lăsată în funcţiune pe un pat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel