Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șerban Huidu anunță că și-a redobândit permisul: "Nu-mi strică în caz de nevoie"
WhatsApp
Șerban Huidu, fosta vedetă de la Cronica Cârcotașilor, a anunțat că și-a redobândit permisul în anul 2022, după ce i-a fost anulat ca urmare a gravului accident pe care l-a făcut în urmă cu 11 ani. 

Șerban Huidu a comis un accident, din vina sa, în anul 2011. Acesta a avut voie să conducă până la finalizarea anchetei din acea perioadă. Fostul "cârcotaș" spune că nu a mai condus de atunci, dar că și-a luat permisul în anul 2022, după ce a dat din nou examenul de conducere. 

„Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere deși aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus. După ce a încetat perioada de grație, care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet. Nu mi-am luat carnet. Mi-am luat în august 2022. Am învățat și am dat sala. Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut un milion de kilometri cred. Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva. Am șoferi, are cine să mă conducă. Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina”, a spus Șerban Huidu la Kanal D.

Acesta a fost întrebat și dacă s-a gândit vreodată că nu va mai putea ieși la liman. 

"În viață am făcut totul foarte ușor, mi se părea că e ușor. Mi se părea că e ușor să nu dorm decât 2-3 ore pe noapte, mi se părea că e ușor să vorbesc la radio, să știu lucruri. Mi se părea totul foarte ușor. În momentele de cumpănă, după spital, după ce am fost în comă, era totul foarte greu. Adică, puteam face lucruri, le gândeam, era ca și cum ai fi în fața unui copac cu fructe, dar nu poți să le iei. Atunci, într-adevăr te găsești într-o situație cel puțin ciudată, dacă nu groaznică, pentru o persoană cu foarte multă încredere în tine. Au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu," a mai spus Huidu. 

Accident Șerban Huidu. Condamnarea a fost de patru ani cu suspendare

 

Șerban Huidu a fost condamnat în luna februarie a anului 2013, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare, după ce în primă instanță a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare. Acestuia i-a fost anulat permisului de conducere și a avut interdicție de a-l obține timp de șase ani. Reamintim că în accidentul provocat de Șerban Huidu au murit trei oameni, care se aflau într-o Dacia Logan. În autoturism erau trei colegi care se îndreptau de la Brașov la Otopeni. Într-o curbă, Huidu a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe contrasens. Huidu se mai afla în mașină cu soția, cu cei doi copii și cu bona acestora.

Tot în timpul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanal D, Șerban Huidu s-a plâns de faptul că presa a pus o presiune fantastică pe acest caz și a povestit că un producător de știri, fost prieten al său, ar fi dat trei știri consecutive la un post național, chiar înainte de aflarea sentinței.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel