Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sebastian Ghiță, despre Kovesi: „Nu am avut nicio relație cu ea sau Udrea”
WhatsApp
Sebastian Ghiță a oferit un interviu după declarația dezvăluită de liderul Pro România Victor Ponta sub jurământ în emisiunea „Sinteza Zilei”.

Din decizia Înaltei Curți de Casație în Dosarul Laurei Codruța Kovesi, Victor Ponta a relatat că fosta șefă a DNA ar fi fost apropiată de denunțătorul Sebastian Ghiță. Astfel încât cu prilejul unei vizite private, Kovesi s-ar fi adresat: „Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el și pe aia".

Fostul deputat susține că nu a avut nicio relație nici cu șefa DNA și nici cu fostul ministrul al Dezvoltării. 

„Îl știm toți pe Victor Ponta. Noi eram tineri acum 10 ani și am trăit niște vremuri în care Codruța Kovesi se vedea sabia justiției, Coldea mai mult ochiul și timpanul, eram toți într-o lume oricum ciudată, președinte era Băsescu, care era mai tare decât biruința și atunci singura reacție pentru a supraviețui în lumea aceea a putut să fie gluma. Încercam să ne ferim de ei ca să nu ne facă rău.

Citește și Elena Udrea: „Sunt în stare de ȘOC!" (FOTO)

Declarațiile domnului Ponta, chiar dacă punctual vizează o conversație la care am participat și eu, nu arăta decât aroganța, superioritatea cu care ne trata și atunci. Și pe el ca prim-ministru, și pe mine ca membru al Parlamentului, și pe alții.

Nu am avut o relație sentimentală de alt tip nici cu Elena Udrea, nici cu Kovesi. Suspecta pe alt personaj de astfel de sentimentalisme. Codruța era un om tânăr, era o tipă ok, la început. Aici vorbim de domnul Băsescu, el a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țările, atât pe Codruța Kovesi, cât și pe Elena. Codruța Kovesi nu e nici proastă și nici sentimentală, ceva a făcut-o să se înrăiască în ultimul hal”, a spus Sebastian Ghiță, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel