Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal în Piața Victoriei: Autocarul protestatarilor, luat pe sus: „Jumătate din români sunt plecați afară, goniți de mafia asta“
WhatsApp
Continuă protestul în Piața Victoriei. Este a treia zi de manifestații împotriva măsurilor sanitare adoptate de Guvern. Participanții amenință că nu vor pleca până când cererile lor nu vor fi soluționate.

Zeci de forțe de ordine au înconjurat la miezul nopții autocarul AUR din Piața Victoriei și au descins pentru un control, fără mandat, fără dispoziție și fără a se legitima. George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a precizat că se pregătește ridicarea autocarului cu trei macarale aduse în zonă pentru operațiune.

În cadrul acțiunii organizate de partidul condus de George Simion, au fost montate zeci de corturi în fața Guvernului și a fost parcat un autocar în Piață. Oamenii spun că aseară autoritățile au intrat peste ei și acțiunea ar fi un abuz. 

Seara trecută și-au făcut apariția și forțele de ordine pentru a verifica autocarul și a legitima protestatarii. S-a întocmit chiar si un proces verbal care spune că în timpul verificărilor efectuate nu s-au găsit substanțe interzise. La un moment dat, au fost aduse și niște macarale cel mai probabil  pentru a ridica autocarul cu care au fost aduși protestatarii și care este acum implicat într-un scandal, însă apoi acestea au fost retrase. S-a deschis și un dosar penal, relatează Realitatea PLUS

„Jumătate din români sunt plecați afară, goniți de mafia asta, mafia la uniformă! Polițiștii au primit o informație și au făcut verificări noaptea. Sunt aceiași – PNL, PSD, ALDE, PMP, USR, PLUS, UDMR, o mafie! Acum ni se întâmplă nouă, mâine orice român poate păți la fel, dacă deja nu i s-a întâmplat la fel. Avem 10 revendicări care îi supără pe domnii Orban, Vela și pe  întreaga companie! Nu o să plecăm de-aici, protestul continuă”, a declarat George Simion, co-președinte AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel