Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-a aflat ce făcea pe telefon tânărul care a ajuns în stare CRITICĂ la spital, după ce a intrat în TIR. Iată-i mobilul, după impactul devastator
WhatsApp
Telefonul în timpul condusului, un obicei care continuă să provoace tragedii pe şoselele din România. Un tânăr de aproximativ 20 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a trântit cu maşina într-un autocamion, în  Cluj. Se pare că acesta avea telefonul deschis pe aplicaţia Tik Tok, o platformă social media unde sunt postate zilnic milioane de videoclipuri şi live-uri .

Accidentul a avut loc marţi seară în Cluj, la ieșirea de pe A3, către localitatea Nădășelu. 

Trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au itnervenit pentru a-i salva viaţa tânărului, care a rămas între fiarele maşinii sale, după ce s-a izbit de un autocamion.

Mai mulţi oameni au sărit să îl ajute până la sosirea echipajelor, iar o tânără chiar a apucat telefonul şoferului petnru a vedea dacă poate suna pe cineva apropiat lui să vină la spital.

Tânăra a fost şocată să constate că acesta se afla pe Tik Tok în timp ce conducea. Nu se ştie dacă bărbatul voia să se filmeze la violan în acel timp sau urmărea alte videoclipuri. Aceasta a sunat-o pe iubita băiatului pentru a-i da teribila veste.

@andreeasuciu111

Sunt atât de tulburata , prin videoclipul asta vreau sa va rooog tare sa sporiți atenția și sa lăsați ocupațiile de genul la volan ????????????????????????????

♬ sunet original - Andreea Suciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel