Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ryanair, cursă anulată spre Spania. Foarte mulți români vor fi afectați
WhatsApp
Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa își restrânge operațiunile de zbor din România în programul de iarnă și renunță la rutele de pe aeroporturile din provincie.

După ce a renunțat la zborurile de pe aeroportul din Oradea și la majoritatea rutelor de la Timișoara, Ryanair nu va mai opera în programul de iarnă 2018-2019 nici zborurile de pe aeroportul din Craiova.

Este a doua oară când Ryanair renunță la zborurile de pe aeroporturile din România, după ce a renunțat la zborurile externe de la Constanța și Tîrgu-Mureș în 2014, informează Economica.net. După anunțul închiderii bazei de la Timișoara și renunțarea la zborurile din Oradea în programul de vară, compania renunță și la singurul zbor de pe aeroportul din Craiova.

Contactați de sursa citată, oficialii aerorportului de la Craiova au spus că deocamdată nu s-a luat o decizie finală privind zborul de la Craiova și că programul de iarnă nu a fost încă publicat.

Unicul zbor al Ryanair de pe aeroportul din Craiova era către Spania, Valencia.

Zborurile de la Craiova spre Valencia au fost lansate începând cu luna noiembrie 2016, cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Atunci, compania anunța că va aduce peste 33.000 de clienți pe an pe Aeroportul Craiova, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel