Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România, un colț de Rai: Imagini spectaculoase surprinse în Munții Șureanu - Galerie FOTO
WhatsApp
Turiștii care vor să scape de cenușiul orașului și să petreacă Revelionul într-o atmosferă de vis nu trebuie să se uite prea departe. Imaginile surprinse în Munții Șureanu, județul Hunedoara, ne arată că România e un colț de Rai. 

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva publică mai multe fotografii surprinse în Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina. 

"Dimineață de iarnă în imagini frumoase realizate de colegul nostru, Bogdan Luț, ranger la Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina.

Pădurile din Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina asigură faunei bogată toate condițiile de hrană, adăpost și liniște.

Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri.

Parcul este situat în vestul țării, pe raza județului #Hunedoara, în zona Munților Șureanu", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Romsilva. 

FOTO

foto-romania-iarna-romsilva-1

foto-romania-iarna-romsilva

foto-romania-iarna-romsilva-3

Sursa: Romsilva.

Util pentru cei care pleacă la drum de Revelion: Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone pe DN7

 

Circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricționată de Revelion pe DN7.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează șoferii că în zilele de vineri, 31 decembrie 2021, sâmbătă, 1 ianuarie, și duminică, 2 ianuarie 2022, în perioada sărbătoririi Anului Nou, se vor institui restricții pe DN7.

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe ambele sensuri ale DN 7 - Piteşti (intersecția DN7 cu DN7C) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecția DN7 cu DN 1).

Vineri restricția se aplică de la ora 16.00 la 22.00, iar sâmbătă și duminică între orele 6.00 - 22.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel