Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ALERTĂ MAXIMĂ. România ASALTATĂ de mesaje RO-ALERT: Masca OBLIGATORIE, activități INTERZISE pentru următoarele 14 zile
WhatsApp
Cetățenii din București au fost informați că rata de infectare a depăşit indicele de 3 la o mie de locuitori şi li s-a amintit necesitatea respectării măsurilor de distanţare şi de igienă, precum și că în următoarele 14 zile urmează o serie de restricții.

„Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat - peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise! ȘCOLILE își vor desfășura cursurile online. Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viața dvs. sau a celor din jur”, este mesajul primit de bucureșteni.”, se arată în mesajul transmis de Departamentul pentru Situații de Urgență.

2. -imagine fara descriere- (mesajro_alert.png)

Marți intră în vigoare restricțiile din Capitală. Masca de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise, iar unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis că masca de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise, că unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul on-line, în scenariul prevăzut de ordinul Ministrului Educației și Cercetării, respectiv în scenariul roșu, și că toate activitățile desfășurate în interior, în restaurante, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, săli de jocuri de noroc sunt interzise.

Activitatea în creșe și after-school-uri este permisă în continuare.

De asemenea, Prefectura Capitalei anunță că desfășurarea activităților în învățământul superior va fi reglementată de senatul fiecărei universități, acestea având autonomie universitară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel