Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români, sclavi la o spălătorie auto din Anglia. Trei bărbați judecați 
WhatsApp
Trei bărbați sunt judecați în Anglia, după ce au ținut sclavi mai mulți români la o spălătorie auto. 

Mai mulți români au fost tratați ca niște sclavi la o spălătorie auto din Carlisle. Acum, trei bărbați sunt judecați la Carlisle Crown Court, fiind acuzați că i-au forțat să muncească.

Cei trei bărbați implicați – Sitar Ali, 33 de ani, Defrim Paci, 42 de ani, și Jetmir Paci, 37 de ani – au pledat nevinovați de infracțiunea care ar fi avut loc la Warwick Road Shiny Car Wash din orașul menționat.

Cei trei neagă că i-ar fi obligat să muncească

 

Potrivit procurorilor, faptele s-au petrecut în perioada ianuarie 2016 - iunie 2017. Procurorii spun că aceștia au solicitat angajaților lor să efectueze "muncă forțată sau obligatorie" la spălătoria lor auto.

Prezentați în fața instanței, cei trei acuzați au negat faptele. De asemenea, Sitar Ali a pledat nevinovat pentru o infracțiune de deținere de bunuri criminale.

Jurații au dorit să vizioneze imaginile din timpul interogatoriilor, pentru a vedea care a fost limbajul corporal care este un indicator important.

Toți cei trei inculpați au fost eliberați pe cauțiune până la reînceperea procesului care se preconizează că va dura șase săptămâni, potrivit publicației locale News and Star.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel