Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă jefuită în parcarea aeroportului în Barcelona: „Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3000 de euro”
WhatsApp
O tânără româncă a împărtășit pe platforma TikTok o experiență traumatizantă pe care a trăit-o în Spania, după ce a fost victima unor hoți la scurt timp după aterizarea ei în țară.
Româncă jefuită în parcarea aeroportului în Barcelona: „Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3000 de euro” / Foto: TikTok

Tânăra a dezvăluit că în urma furtului a pierdut bunuri în valoare de aproximativ 3000 de euro și a rămas doar cu hainele de pe ea și câteva accesorii, incluzând telefonul cu care a filmat povestea.

Într-o postare emoționantă pe TikTok, tânăra a relatat cum, la doar câteva minute după aterizare, a fost victima unui furt în parcarea aeroportului din Barcelona. Ea povestește că se afla împreună cu o prietenă italiancă în parcare când un bătrân, în vârstă de vreo 70 de ani a intrat în vorbă cu ele. 

 

„Un bătrânel m-a făcut de 3000 de euro”

 

„Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3000 de euro și singurul lucru pe care îl mai dețin din vacanța mea frumoasă este această declarație de la poliția din Barcelona. Este 12 noaptea, iar eu am aterizat acum două ore și aceste haine pe care le vedeți în spatele meu, să știți că nu sunt ale mele, pentru că eu nu mai am nimic. Tot ce am la mine în această vacanță este această rochie de pe mine, încălțările, bijuteriile, acești ochelari și telefonul cu care filmez. Orice altceva s-a dus.

Fumam alături de prietena mea italiancă o țigară în parcarea de la aeroportul din Barcelona cu ghiozdanul pe care îl aveam la picioarele mele. Eu sunt o persoană foarte atentă de fel. Nu am pierdut în 22 de ani de viață nici măcar o pereche de chei sau vreun card, nu am pierdut nimic. Vine la noi un domn de vreo 70 de ani, îmbrăcat foarte bine, care vorbea italiană așa că prietena mea i-a răspuns în italiană. Termin țigara și îi spun prietenei mele „Hai să chemăm un Uber”. Și când încerc să-mi ridic geanta, nu mai e nicio geantă de ridicat. Bătrânelul acela m-a făcut de 3000 de euro.”, spune românca.

Conform mărturiei ei, în ghiozdan se aflau bunuri valoroase, printre care un laptop nou, machiaje în valoare de aproximativ 500 de euro și bijuterii. Totuși, ea a remarcat că hoțul nu a avut acces la bani, deoarece nu avea niciun card sau portofel la ea în acel moment.

„De ce spun 3000 de euro? Pentru că aveam o geantă foarte scumpă în bagajul acela, aveam un laptop nou, aveam machiaje în jur de vreo 500 de euro, bijuterii și zero lei. Nu aveam niciun card, sau portofel, sau un leu pe care el să mi-l fure. Probabil tot bagajul va fi aruncat la gunoi și el va lua doar laptopul. ”, a clarificat fata cu tristețe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel