Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, înjunghiată mortal de șot în Giurgiu. Bărbatul a fost prins și dus la audieri
WhatsApp
O crimă a fost comisă, în această seară, în Giurgiu, unde un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi și a fugit, transmite Mediafax.
foto ILUSTRATIV

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, în orașul Giurgiu,  a fost prins în scurt timp.  Poliția orașului Giurgiu a fost sesizată, joi seară, de către o femeie, că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. Polițiștii au cerut ajutorul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din orașul Giurgiu.

La scurt timp, suspectul, un bărbat de 45 de ani, a fost prins, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, conform Poliției Giurgiu.

Un caz asemănător a avut loc, în dimineața zilei de 30 decembrie 2021, în București, unde o femeie, de 71 de ani, a fost înjunghiată de către soțul ei, tot de 71 de ani.

 

Româncă, de 71 de ani, înjunghiată în gât de propriul soț. Victima a fost dusă la spital

 

În dimineața zilei de 30 decembrie 2021, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 71 de ani a fost agresată de către soțul ei, tot de 71 de ani.

Agenții Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București și un echipaj de prim ajutor au răspuns la un apel din sectorul 5 al Capitalei.

Polițiști, dar și echipaj de prim ajutor s-au deplasat de urgență la fața locului, la locuința din sectorul 5, unde au găsit-o pe femeie rănită.

Victima, ce prezenta o plagă tăiată la gât, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, a transmis Poliția Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel