Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă în stare gravă după ce a fost lovită de un excavator. O manevră greşit a fost îndeajuns pentru ca tragedia să se întâmple
WhatsApp
O femeie de 87 de ani din Galaţi a ajuns, sâmbătă, în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un buldoexcavator ce executa o manevră de mers înapoi, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, femeia se deplasa printr-o zonă în care se fac lucrări de modernizare la carosabil când conducătorul unui buldoexcavator, aflat în timpul serviciului, a efectuat o manevră de mers înapoi, nu a văzut-o pe victimă şi a lovit-o.

"Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor 1 Decembrie şi Tecuci. Victima, o femeie de 87 de ani, a fost acroşată de un buldoexcavator, condus de un bărbat de 51 de ani. Acesta era în timpul serviciului şi ar fi efectuat manevra de mers cu spatele, lovind femeia angajată în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel