Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca gravidă în opt luni, accidentată pe trecerea de pietoni, a pierdut sarcina: Șoferul, prins pe aeroport. Urma sa fugă din țară
WhatsApp
O femeie însărcinată în 33 de săptămâni a fost, ieri, grav accidentată pe o trecere de pietoni, în Sectorul 3 din Capitală. Șoferul autovehiculului a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat ulterior, pe Aeroportul din Cluj, când urma să fugă din țară.
Sursa foto:  FOTO: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul Pantelimon, în stare de conștiență. Din primele informații, victima ar fi pierdut ulterior sarcina, deși medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața fătului, relatează Antena 3 CNN.

Cel care a accidentat-o pe românca însărcinată pe o stradă din București este un cetățean britanic. Ulterior a fugit de la locul faptei și a încercat să fugă din țară. Acesta a fost prin în această dimineață pe aeroportul din Cluj Napoca, atunci când urma să urce în avion. Cetățeanul britanic a fost capturat. 

Accidentul s-a produs joi seară, 26 ianuarie, iar șoferul vinovat a fost prins mai târziu pe aeroportul din Cluj Napoca. El va fi adus la București unde va fi audiat.

Șoferul care a accidentat o gravidă pe trecere, prins pe aeroport. Urma sa fugă din țară

 

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră București.

Românca gravidă în opt luni, accidentată pe trecerea de pietoni, a pierdut sarcina

 

”La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 18:39, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gura Caliței din sectorul 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei.

În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Totodată, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere desfășoară activități specifice în scopul identificării conducătorului de autovehicul și tragerii la răspundere a acestuia”, a mai transmis poliția.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel