Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român venit din Anglia, săltat de procurorii DIICOT imediat ce a aterizat pe aeroportul Otopeni din cauza bagajului de cală
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” au găsit în bagajul de cală al unui român care venea din Marea Britanie mai multe plicuri care conţineau 200 de grame de metamfetamină şi mefedronă, încadrate ca droguri de mare risc.

Bărbatul a fost reţinut de procurorii DIICOT şi dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În data de 26.04.2023, ora 20,00, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Londra, un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani.

În baza analizei de risc, după efectuarea formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra bărbatului şi bagajelor acestuia.

În urma controlului fizic efectuat asupra bagajului de cală, au fost descoperite mai multe plicuri, care conţineau o substanţă cristalizată de culoare transparentă, respectiv o substanţă pulverulentă de culoare albă, ambele fiind presupuse a fi substanţe interzise.

S-a procedat la cântărirea substanţelor, rezultând greutatea brută de 200 grame, presupuse a fi metamfetamină şi mefedronă, droguri de mare risc, urmând a fi trimise spre expertiză la laboratorul de specialitate”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel