Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, revoltat de camera pe care a primit-o la un hotel din Franța: "N-a fost ieftin deloc"
WhatsApp
Un român aflat în Franța, la Lyon, a fotografiat camera care i-a fost atribuită după ce a plătit cazarea. Aceasta nu pare să aibă mai mult de 6 metri pătrați.   

Mihai Vasilescu spune că respectiva cameră de hotel nu a fost deloc ieftină. Acesta a cerut recepționerei să-i schimbe camera, iar acest lucru se va întâmpla zilele următoare, pentru că hotelul n-ar mai avea altele libere. 

"Trebuie să vă arăt asta, că râd singur de juma' de oră. Și nu e frumos, mai bine să râdem cu toții. Am ajuns la Lyon și m-am cazat. Aia din poză e camera de hotel. TOATĂ camera, să ne înțelegem. Am pus special trolerul acolo, ca să fie mai clar despre ce vorbesc. Ah, ba nu, mint, mai e și-o baie. În ea stăteam când am făcut poza, de-aia râd singur. Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, well, nu, N-A fost. Evident, m-am dus peste fata aia de la recepție s-o întreb care e faza cu debaraua asta și să mi-o schimbe. Mi-o schimbă, da' nu azi, mâine. Că azi nu mai are altă cameră liberă. Să-mi țineți pumnii la noapte, pare c-o să am nevoie," a scris acesta pe Facebook. 

Vasilescu delectează lumea cu diverse întâmplări petrecute în Franța, în ultima perioadă.

Iată o altă relatare a acestuia: 

"M-am oprit la o benzinărie, pe undeva pe lângă Bordeaux, să fac plinul și să mănânc ceva. Că, dacă vă puteți imagina așa ceva, n-am băgat nimic sub nas până la ora asta. Când io vă zic că ușor nu-mi e, nfine...Mi-am luat un sendviș și am ieșit să-l mănânc la aer. Lângă mine e un cuplu de francezi, sau belgieni, sau altă nație vorbitoare de limba lui Voltaire. Și ei bagă câte un sendviș. Paranteză. Înțeleg franceză. Nu pot s-o vorbesc că mi se împleticește limba când încerc, dar de înțeles înțeleg. Dacă vorbești rar cu mine, iar subiectul nu este "Critica rațiunii pure", înțeleg aproape de 90% din ce-mi zici.Terminat cu paranteza, revenim la cuplul de francezi care balotau câte un sendviș. - E bun?, o întreabă el.- Da, zicea ea, e bun. - A fost șase euro, o informează ăsta extrem de mândru. Mai mestecă amândoi la sendvișurile alea, când tot el: - Vrei și o cafea?- Da. La care omul nostru, complet dezamăgit:- Ufff... ALȚI trei euro.A făcut femeia o față de-a trebuit să mă prefac că am treabă în mașină ca să nu se prindă că m-a umflat râsul.Nu, n-au mai luat cafea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel