Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român reţinut pentru distrugere, după ce i-a dat foc autoturismului soţiei
WhatsApp
Un bărbat de 41 de ani din localitatea Bodo a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă, de poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ, pentru infracţiunea de distrugere, după ce i-a dat foc autoturismului soţiei.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că poliţiştii din Belinţ au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, despre izbucnirea unui incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în faţa casei.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, împreună cu un detaşament de pompieri din Lugoj, care au procedat la stingerea incendiului. Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul aparţine soţiei apelantului, iar în urma unor discuţii în contradictoriu între cei doi soţi, bărbatul ar fi incendiat autoturismul. De la faţa locului a fost ridicat un recipient care mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor.

Român reţinut pentru distrugere, după ce i-a dat foc autoturismului soţiei

 

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a luării măsurilor legale care se impun, informează Agerpres.

 

Tot astăzi, un bărbat din București a fost reținut de Poliție după ce și-a înscenat răpirea şi chiar i-a trimis mamei sale imagini cu el, pentru a-i cere bani. Nu va sta singur în arest, ci alături de prietenul său, care l-a ajutat să își pună în aplicare planul.

Doi bărbaţi în vârstă de 35 de ani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj - unul dintre aceştia înscenându-şi propria răpire - au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, informează DGPMB.

Citește mai multe detalii:  Un român și-a înscenat răpirea şi i-a trimis mamei sale poze cu el legat, pentru a-i stoarce 1500 de euro din pensie

Potrivit sursei citate, vineri, la Secţia 19 Poliţie a fost primit un telefon de la o femeie, la numărul 112 cu privire la faptul că fiul său ar fi fost răpit de persoane necunoscute, primind de pe telefonul acestuia imagini cu el legat de mâini şi de picioare, fiindu-i solicitaţi 1500 de euro pentru a-l elibera şi pentru a nu îi produce vătămări. Sesizarea a fost preluată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5, care au identificat adresa unde ar fi fost săvârşită fapta.

Înainte de momentul intervenţiei, bărbatul a sesizat prin 112 faptul că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă, din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane. În urma administrării materialului probator, a reieşit faptul că fiul apelantei şi-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini şi de picioare, după care să îl filmeze şi să pretindă de la mama sa 1.500 de euro, în schimbul eliberării sale, precizează reprezentanţii poliţiei.

În cauză s-a dispus reţinerea celor doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală. Acţiunea a avut sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel