Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român plecat la muncă în Olanda, dispărut fără urmă după ce s-a certat cu patronii și a demisionat
WhatsApp
Gogu Ilie Adrian, un român în vârstă de 37 de ani din Constanța, a dispărut fără urmă din data de vineri, 2 februarie 2024. Bărbatul se afla la muncă într-o fabrică de procesare a alimentelor destinate spitalelor, în orașul Enschede din Olanda.

Potrivit informațiilor furnizate de către familia și prietenii săi, Gogu Ilie Adrian ar fi avut un conflict verbal la locul de muncă, urmat de depunerea demisiei. Ulterior el a plecat de la locul de muncă, iar de atunci, nu s-a mai știut nimic despre el.

Sora sa a făcut apel către public pentru a obține informații despre locul în care se află sau despre orice alte detalii care ar putea ajuta la găsirea sa.

Gogu Ilie Adrian are 1.75 m înălțime, constituție atletică și păr șaten. La momentul dispariției sale, se presupune că se deplasa cu un Mitsubishi Space Star, conform unei fotografii atașate.

Vreau să anunț dispariția unui prieten apropiat. La momentul dispariției sale se afla în Olanda/Enschede. Muncea în cadrul unei fabrici de procesare a alimentelor pentru spitale. Numele lui este Gogu Ilie Adrian. Are 37 de ani. Din Constanța. Dispărut din data de vineri, 02 Feb. 2024. Știm că ar fi avut un conflict verbal la locul de muncă, dar ulterior și-a depus demisia și a plecat. Mașina personală este un Mitsubishi Space Star, cel din poza atașată. Dacă auziți sau cunoașteți vreo informație, vă rog să ne anunțați. Sora prietenului  îl caută de câteva zile într-una, fără niciun răspuns“, este mesajul postat de Mircea, prietenul lui Ilie.

Adrian ar fi plecat în Spania

 

A fost văzut ultima oară de unul dintre colegii de muncă joi seara la sala de sport. După aceea, acel coleg zice că fratele meu și-a strâns lucrurile și le-a pus în mașină și a plecat zicându-i că pleacă în Spania. Asta a fost joi seara între orele 21:00. Telefonul lui este închis de la ora 1:37 și nu s-a conectat pe nicio rețea de socializare. De atunci nu știu nimic de el și duminică am informat poliția că este dispărut. V-aș ruga enorm, dacă îl vedeți pe el sau mașina care este în poză, să anunțați poliția sau pe mine la 0034642928818. Sunt super îngrijorată și nu mai știu unde să apelez“, a transmis Flori, sora lui Adrian.

Îngrijorarea crescândă a familiei și prietenilor săi a determinat acest apel public pentru a obține orice informații care ar putea duce la găsirea lui Gogu Ilie Adrian.

Cei care dețin informații sau au văzut persoana în cauză sunt rugați să contacteze autoritățile locale sau familia sa.

 

------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel