Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român înjunghiat de o femeie în timp ce mânca un sandviș într-un parc din Italia
WhatsApp
Un bărbat de origine română în vârstă de 49 de ani a fost înjunghiat de o femeie în timp ce mânca un sandviș pe o bancă într-un parc din Italia. 
Român înjunghiat de o femeie în timp ce mânca un sandviș în parc / Foto: Unsplash

Incidentul a avut loc în ziua de marți, 14 mai 2024, în parcul public din via De Gasperi din Loreggia, o comună din provincia Padova, regiunea Veneto, Italia. Atacatoarea, o femeie de 54 de ani, a fost arestată sub acuzația de tentativă de omor, conform presei străine.

Potrivit mărturiilor, totul a început ca o dispută aparent banală între cei doi. Femeia, cunoscută victimei, s-a apropiat de el în timp ce acesta savura liniștit un sandviș. Din motive neclare, discuția a escaladat rapid, iar femeia a scos un cuțit de bucătărie, surprinzându-l pe român și înjunghiindu-l fără milă. Lungimea cuțitului, de 43 de centimetri, cu o lama de 20 de centimetri, a făcut ca atacul să fie și mai înfiorător.

 

Femeia a fost arestată la scurt timp

 

În ciuda șocului și a rănilor, victima a reușit să fugă și să se refugieze într-un supermarket din apropiere, căutând ajutor. Între timp, autoritățile au fost alertate și au intervenit rapid la fața locului. Carabinierii de la stația Piombino Dese, împreună cu o patrulă din cadrul Secției Radiomobile a Comandamentului Companiei Cittadella, au găsit-o pe femeia de 54 de ani în timp ce discuta cu personalul medical.

Arma crimei a fost descoperită de personalul medical și predată autorităților. Femeia, care era deja cunoscută de poliție, a fost imediat arestată și acuzată de tentativă de omor, amenințări agravate, vătămare corporală agravată și posesie de obiecte periculoase. În timp ce investigațiile continuă pentru a clarifica motivele exacte ale atacului, comunitatea este șocată și tulburată de brutalitatea acestui incident aparent gratuit.

Acest incident tragic servește ca un avertisment asupra violenței imprevizibile care poate lovi în cele mai neașteptate locuri și subliniază importanța vigilenței și a asigurării siguranței personale în orice moment și în orice loc.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel