Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, infectat cu COVID-19, depistat de jandarmi la picnic, la Sinaia
WhatsApp
Un turist din judeţul Giurgiu, care era depistat pozitiv cu COVID-19, având măsura izolării la domiciliu, a fost depistat de jandarmi la cota 1000 Sinaia, unde se afla la picnic cu alte două familii, au informat, duminică, reprezentanţii IJJ Prahova.  
roman_covid_sinaia

Potrivit sursei citate, sâmbătă şi duminică, zeci de jandarmi din cadrul IJJ Prahova au acţionat pentru păstrarea măsurilor de siguranţă şi distanţare socială stabilite de autorităţi în zonele aglomerate din municipiul Ploieşti, Oborul şi Halele Centrale şi zonele turistice şi de agrement de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Teleajanului şi zona montană Cheia şi Platoul Bucegi.

"Jandarmii prahoveni au fost alături de cetăţenii care au ascultat, respectat şi înţeles recomandările fără a avea nemulţumiri, iar unde s-a impus s-au luat măsurile legale de sancţionare. Totuşi, în data de 2 august, numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, ca figură testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu in judeţul Giurgiu. S-a impus informarea autorităţilor competente şi întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicire şi de combatere a bolilor epidemiologice", a anunţat IJJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel