Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român în scaun cu rotile, găsit mort, cu cabluri electrice conectate la priză legate de mâini
WhatsApp
Descoperire șocantă. Un român de 57 de ani, imobilizat în scaun cu rotile a fost găsit decedat în casă! Acesta avea un fir metalic legat de mâini, iar firul era conectat la o priză.

Dumitru F. avea 57 de ani și locuia în comuna Miroslava din județul Iași. Vecinii ieșeanului bănuiesc că acesta s-ar fi sinucis, deoarece era în depresie din cauza singurătății și a bolilor de care suferea

Bărbatul a fost găsit de echipa medicală cu o bucată de fir metalic legată de mână, iar firul era băgat într-o priză. Din primele informații primite de la vecinii ieșeanului, cel mai probabil acesta s-a sinucis, deoarece suferea de depresie, din cauza singurătății și a bolilor. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă deoarece, când a ajuns echipajul medical, acesta era deja mort.

Român invalid, găsit mort în locuință

 

„Un echipaj SMURD s-a deplasat, sâmbătă, 20 noiembrie 2021, în comuna Miroslava din județul Iași, la un bărbat de 57 de ani, electrocutat, probabil autolitic. Pacientul a decedat. Acesta avea mâinile prinse cu un fir metalic, iar firul era legat la o priză. Pacientul era imobilizat într-un scaun cu rotile, deoarece avea unul din membrele inferioare amputat. Bărbatul avea asistola instalată de aproximativ o oră, până la ajungerea echipajului”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, citează BZI.ro.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, 20 noiembrie 2021, bărbatul fiind găsit decedat în propria casă. Sesizarea a fost făcută prin apel la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și polițiștii ieșeni, care au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea situației.

„La data de 20 noiembrie 2021, am fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa, din comuna Miroslava. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat cadavrul unui bărbat de 57 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Continuarea, pe BZI.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel