Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, implicat într-un accident dramatic, în Italia. O femeie este în stare critică
WhatsApp
Accident violent ieri, puțin după ora 17.00, în Olbia. Două mașini, un Smart alb și un Fiat Punto roșu, s-au ciocnit din motive care nu au fost încă constatate. Un român a fost grav rănit în impact iar o femeie, de origine poloneză, este în stare critică, fiind transportată cu elicopterul la spital.e

Având în vedere gravitatea accidentului, a fost necesară intervenția elicopterului: tânăra care conducea mașina Smart, de origine poloneză, dar rezidentă în Olbia, născută în 1968,  a suferit un traumatism cranian grav, a fost intubată și transportată cu elicopterul la Sassari. Ea er în mașină alături de cățelul ei, un Yorkshire, care a fost tratat de gărzile eco-zoologice. 

Șoferul autoturismului Punto, de origine română, Daniel Căpitan, în vârstă de 39 de ani, a suferit traumatisme abdominale și toracice, câteva fracturi și a fost transferat la Urgențe cu ambulanța 118. 

Poliția locală a venit la fața locului pentru gestionarea traficului și investigații. Potrivit primelor informații sumare, Smartul a ieșit din intersecția Playa pe County Road. Este posibil ca șoferul, probabil orbit de soare, să nu fi văzut Fiatul venind. Impactul care a dus la răsturnarea mașinii mici a fost violent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel