Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, dispărut într-o benzinărie din Franța, după ce a coborât din autocarul spre România, "Nu are telefon, bani și acte. Vorbește doar română"
WhatsApp
Un român de 38 de ani a dispărut după ce a coborât în Franța din autocarul care se îndrepta către România. Bărbatul a dispărut în orașul Montpellier, într-o benzinărie de pe autostrada A9

"La data de 01 octombrie a.c., ora 15.45, polițiștii Secției nr.12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de un bărbat din comuna Daneți, cu privire la faptul că, fratele său BACIU DORINEL, de 38 de ani, a dispărut.

În fapt, la data de 01.10.2022, Baciu Dorinel a plecat din Spania către România, cu autocarul, iar în timp ce se afla pe teritoriul Franței, oraș Montpellier, autostrada A9, în timp autocarul staționa într-o statie peco, a fugit către o pădure din apropiere și nu a mai revenit la autocar.

Semnalmente : înălţime 1,85 m, greutate 95 de kg, constituție atletică, fața ovală, ochii căprui, părul de culoare închisă.

La momentul plecării era îmbrăcat în trening de culoare albastru și pantofi sport de culoare albastru.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție," anunță IPJ Dolj. 

Pe grupurile de ajutor ale românilor din străinătate se fac deja numeroase apeluri către românii care locuiesc în respectiva zonă din Franța.

"Băiatul are 38 de ani,de numește Dorinel Baciu,este cioban in comuna Daneti si nu vorbește decât limba romana! Înțelegem ca a coborât fara telefon,fara bani,și acte de identitate! Toate lucrurile personale i-au rămas în autocar! Călătoarea cu Tabita dinspre Spania spre România! La un Peco pe Autostrada A9 in Montpellier,ar fi coborât din autocar și s-a îndreptat spre o pădure! Nu știm alte detalii!" se anunță într-unul din aceste mesaje. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel