Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Germania, accident mortal în Italia: A intrat pe contrasens pe autostradă după ce a băut la o nuntă
WhatsApp
Un român de 30 de ani a fost arestat de polițiștii din Italia, după ce a provocat un accident mortal pe Autostradă. După ce băuse bine la o nuntă, bărbatul a urcat la volan și a condus pe contrasens pe autostradă, unde s-a ciocnit de o altă mașină condusă de un tânăr de 28 de ani, care a decedat în urma impactului.

O reconstituire teribilă se desprinde din ancheta anchetatorilor în cazul tragicului accident frontal în care Stefano Sanna, în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața.

Bărbatul român de 30 de ani, reținut de Poliția Rutieră pentru infracțiunea de ucidere din culpă, agravată de conducere pe contrasens și o alcoolemie de șapte ori mai mare decât cea maximă admisă, tocmai fusese la o petrecere.

Român din Germania, accident mortal în Italia

 

Tânărul, care locuiește în Germania, sosise în provincia Siena cu câteva zile înainte pentru a participa la nunta unui cuplu de prieteni, alături de alte persoane de aceeași vârstă. Seara, petrecerea avusese loc într-o fermă de lângă Badesse. Restul grupului plecase deja de la recepție și se întorsese la pensiunea de lângă Casole d'Elsa, unde se cazase.

Tânărul a rămas singur și a zăbovit, continuând să sărbătorească. Apoi, în jurul orei 01.00 noaptea, s-a urcat la volanul mașinii sale Audi A5, într-o stare evidentă de ebrietate, având în vedere cantitatea de alcool pe care o ingerase.

Nu-și amintește absolut deloc ce s-a întâmplat și de ce a luat ieșirea greșită de pe autostradă. Probabil că starea lui nu-i permitea să-și amintească drumul spre fermă. La ora 1.15 a avut loc tragicul impact cu Audi A3 al tânărului Sanna.

 A intrat pe contrasens pe autostradă după ce a băut la o nuntă

 

Câteva ore mai târziu, prietenii românului, îngrijorați de faptul că acesta nu se întorsese la fermă, au fost cei care au încercat să se intereseze la poliție, întrebând dacă mașina tânărului a fost găsită. După ce au descoperit realitatea tragică, au permis anchetatorilor să reconstituie orele anterioare.

Românul a fost internat în stare de arest la spitalul din Scotte. El a suferit numeroase fracturi, dar viața sa nu este în pericol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel