Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 60 de ani, grav rănit într-o explozie provocată de o butelie defectă
WhatsApp
Un bărbat de 60 de ani a ajuns la un spital din Craiova cu arsuri grave pe faţă în urma exploziei unei butelii de aragaz defecte, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, explozia s-a produs luni seara, într-o gospodărie din Bălceşti, satul Beneşti, în urma deflagraţiei fiind rănită şi o femeie de 54 de ani, care însă a refuzat să fie transportată la spital.

"Explozia s-a produs în afara locuinţei, deflagraţia fiind cauzată de scăpările de gaze de la o butelie defectă, aceasta provocând arsuri la nivelul feţei la două persoane aflate în gospodărie. Una dintre victime este proprietara gospodăriei - G.A., de 54 ani. Aceasta a fost evaluată de către echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital, rănile fiind superficiale. Cea de-a doua victimă - G.N. de 60 de ani, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la UPU Craiova cu arsuri de gradul II la nivelul feţei", se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au precizat că explozia nu a fost urmată de incendiu, iar pentru prevenirea unor astfel de evenimente recomandă verificarea cu atenţie a buteliilor înainte de utilizare, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel