Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 24 de ani, dispărut în Kempten, Germania: Fosta iubită a lui Marian a dat alarma
WhatsApp
Un român în vârstă de 24 de ani a dispărut după ce a vizitat un club din centrul orașului Kempten,  Allgäu, Germania. Bărbatul nu se mai întorsese în apartamentul său sâmbătă seara.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a dispărut după ce a vizitat un club din centrul orașului Kempten. Bărbatul nu se mai întorsese la apartamentul său sâmbătă seara.

Nu a fost găsită nicio urmă de Marian Olteanu, în vârstă de 24 de ani, dispărut încă de vineri seară. După cum a povestit fosta sa iubită Julia pentru all-in.de, tânărul de 24 de ani se afla vineri seară cu doi cunoscuți la Teatrul Park din Kempten. "Marian a fost ultima dată online la ora 01:28, apoi și-a închis telefonul mobil", a declarat fosta iubită. Românul de origine lucrează la un hotel de lângă Ofterschwang, ar fi trebuit să lucreze sâmbătă, dar nu a mai ajuns acolo.

Român de 24 de ani, dispărut în Kempten, Austria

 

I s-a pierdut urma la Parktheater din Kempten, vineri seară, în jurul orei 01:30. "Ultima dată, poliția a reușit să-i localizeze telefonul mobil la catargul de transmisie de deasupra Parktheater, apoi i se pierde urma", a declarat fosta iubită. Tânărul de 24 de ani a fost nevoit să părăsească discoteca din Kempten pentru că era probabil puternic intoxicat. În prezent, nu se știe dacă bărbatul dispărut purta o jachetă când a părăsit discoteca și nici unde se află.

"Dacă Marian ar fi fost cazat undeva, ne-ar fi contactat demult. A dispărut de aproape trei zile", spune Julia. Mama sa din România este și ea foarte îngrijorată, după cum a declarat pentru all-in.de, dar are mâinile legate. Duminică, poliția a emis un anunț de urmărire publică pentru tânărul de 24 de ani, fără succes până în prezent.

Fosta iubită a lui Marian a dat alarma

 

Până în prezent, nu a fost posibil să se restrângă aria de căutare. Prin urmare, nu au fost folosiți câini de căutare. Cu toate acestea, poliția a percheziționat toate zonele din orașul Kempten, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Holger Stabik. În afară de poliție, prietenii și colegii de serviciu l-au căutat și ei pe Marian, dar acesta a rămas dispărut.

Un bărbat de 24 de ani a dispărut după ce a vizitat un club din centrul orașului Kempten. Bărbatul nu se mai întorsese în apartamentul său sâmbătă seara.

Descriere personală:
Nume: Marian Olteanu
1.75m înălțime
80 kg greutate
părul scurt șaten
Barbă completă
El poartă pantaloni de culoare verde-oliv și un tricou de culoare închisă.
Poliția din Kempten (Allgäu) solicită acum orice informații relevante despre locul unde se află bărbatul dispărut la numărul de telefon 0831/9909-2140 sau la numărul de urgență al poliției, 110.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel